PRESCRIPTION: Tea for Two

Ako nešto volim u činjenici da postojim i u virtualnom obliku, onda je to mogućnost pronalaženja ljudi sličnih vam stavom, cipelom, glavom i - stilom. Nevjerojatan je osjećaj upoznati nekoga interesa sličnih vašima, pronaći s njim zajednički jezik i pretvoriti ga u trenutak zabilježen fotografijom, a sve praćeno nestrpljivim isčekivanjem ponovnih susreta u svjetovima izvan onih računalnih.

Zaljubljenica u vintage kakvom se smatram, nije mi trebalo dugo da u bespućima Zuckerbergova carstva uočim Martinu, djevojku koja me, oh plitke li mene, privukla prvo svojim odjevnim kombinacijama. Nije nam trebalo dugo da se jedna drugoj javimo, no zato su DUGO trajali dogovori o našem upoznavanju uživo. Na kraju istih smo ipak uspjele prevariti ovu ludost od vremenske prognoze i uhvatiti sunčano nedjeljno jutro ne bismo li svoje zelene oprave prošetale zagrebačkim Tuškancem.

Spustivši se u centar grada, neočekivano i sasvim nenamjerno je pozornost sugrađana bila prilično uzburkana, jer zaboga, ne vide se svaki dan dvije frajle s frizurama naših baka, kako tumaraju Ilicom usred špice. Pa brzo vadi fotić, reci frendu, dobaci nešto, pa makar u prolazu. A nas dvije kimnusmo glavama, uputismo smiješak i nastavljamo kročiti nekim novim zajedničkim pustolovinama.

For the full text in English, click here!


9 comments:

 1. Divno! Bas kao da ste izasle iz vremenskog stroja! *.*

  ReplyDelete
 2. Kako je to divno kada nadjes nekoga u svom gradu ko je kao i ti, ja nisam imala tu srecu :D. Divne su vam fotografije i vi predivne naravno!

  ReplyDelete
 3. zasto vise ne mogu da sacuvam slike putem desnog klika =(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Zato jer sam odlučila onemogućiti tu opciju, sorry. :/

   Delete
 4. Savrsene ste i apsolutno predivne...za stat, gledati i uzivati :) Bas lijepo da ste se "pronasle" :)

  ReplyDelete