PHYSIOLOGY of Pink

" I believe in pink. I believe that laughing is the best calorie burner. I believe in kissing, kissing a lot. I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles. "


Vjerojatno najpoznatiji citat slavne Audrey Hepburn ponekad je sve što čovjeku (ženi, majci, kraljici) treba da povjeruje da su ruže pod njegovim prozorom i dalje ružičaste. Da izvadi papirnate maramice kupovne vrijednosti 0,50 HRK, natopi ih svježom ručičastom nijansom plamenca na izdahu i prebriše svoje giantvintage naočale. I zakorači pod neki novi ružičasti zalazak sunca, tamo negdje gdje između tri palme. Ako ni to, onda između tri šalice kave koju ispija kako bi zavarao mozak da je prospavao noć.


Ja osobno, nikad nisam bila fan ružičaste. Al opet, ja osobno, nikad nisam bila fan stereotipa. Znate ono, rozo je za curice, plavo za dječake. Uspješno sam tome pokazivala srednji prst sve do nedavno. Podmukla je ta ružičasta, zna vam se uvuči u pore ružičaste kože bez da to primjetite. Najprije se popne na nokte, s njih sklizne na usne pa hop, skoči na obraze na kojima napravi piruetu i zatim kapne na koljeno te vas u koncentričnim krugovima prožme do mjere da pjevušite Odu radosti dok perete zube. I ne možete si pomoći. I ne želite.


Umjesto toga se odlučite prepustiti toj sladolednoj boji, tom mirisu trešnjina cvata, odjenuti svoj ružičasti kompletić, začiniti ga ružičastim fascinatorom, i - oh gle čuda, ružičastim brošem by najdivnija Jazzafine, uhvatiti Martinu aka Vintagelover za ružičastu ručicu i zabilježiti jedan ružičasti dan.Skirt & shirt: flea market (Hrelić)
Fascinator & brooch: Jazzafine. pieces full of verve
Sunglasses: Giant vintage
Purse: Retro House
Location: Mlinske stube & Melin

For the full text in English, click here!


7 comments:

 1. Wow these photos are stunning - you look so ethereal!!

  ReplyDelete
 2. A ni ja nisam od ruzicaste, dok ne otkrijem cijelu paletu ruzicastih komada odjece i obuce u ormaru. Meni he samo da ju ukombiniram sa smedjom, da se izgubi sladoledost.
  A ti izgledas divno, bas ti pristaje ovaj outfit, wow, neko drugo vrijeme... <3

  ReplyDelete
 3. Ove slike su predivne tj ti si predivna.. od frizure od te ruzicaste haljinice sve je super!

  ReplyDelete
 4. Pa i ja sam imala vrijeme kada je nisam voljela, onda malo po malo zavolih je. Divna si i divne fotografije <3

  ReplyDelete
 5. Kakvee fotke, a tek haljina! Diivno :-)

  ReplyDelete